לקבלת שירות תיקונים במסגרת האחריות - פנו לאחת המעבדות ברחבי הארץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תפוחי אדמה ממולאים בגבינות

icakeadmin

קל /
חלבי /
קמח

מצרכים-
6 תפוחי אדמה גדולים
1 כף שמן זית כתית
מלח ופלפל לפי הטעם.
80 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת חמוצה
חצי כוס גבינות קשות שאוהבים –צ’דר,צהובה,מוצרלה,פרמג’ן.

את המתכון הזה מומלץ לעשות בשתי פעימות, כל פעם 3 תפוחי אדמה.
המטרה היא שכל תפוחי האדמה יבואו במגע עם תחתית רשת הטיגון.
מנקים טוב את תפוחי האדמה עם קליפתם, מייבשים אותם ואז עוטפים אותם
בשמן זית מלח ופלפל.
ומכניסים למכשיר הנוטריפריי שלנו כשמחומם מראש ל-160 מעלות לכ-30
דק’.
אחר כ-15 דקות נהפוך את תפוחי האדמה במכשיר לצידם השני.
שלב האפייה הראשוני נגמר כאשר מזלג יכול להינעץ בקלות בתפוחי האדמה.
מוציאים כעת את תפוחי האדמה ונותנים

כשהם בטמפרטורה נוחה לעבודה אך עדין חמים, חותכים את חלקם העליון של
תפוחי האדמה )שומרים בצד כחטיף(
ונועצים סכין לאורכו של תפוח האדמה בחלקו החשוף עד לכמחצית מעומקו.
נערבב בקערה את קוביות החמאה, החלב והשמנת החמוצה.
בקערה שיצרנו בתפוח האדמה נשים מתערובת החמאה, החלב , שמנת
חמוצה שיצרנו ונמעך פנימה עד שהחמאה תימס.
)מחלקים שווה בשווה את התערובת בין תפוחי האדמה שלנו(
מעל נשים את הגבינות הקשות מלח פלפל ומעט בצל ירוק.
נניח שוב בסלסלת הטיגון לכ-7 דקות נוספות ב-180 מעלות.

.מקשטים בבצל ירוק נוסף לפני ההגשה

אולי גם יעניין אותך

המשך כאורח

הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.

קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר