לקבלת שירות תיקונים במסגרת האחריות - פנו לאחת המעבדות ברחבי הארץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

פאי במילוי טופי אגוזים

icakeadmin

00:15 /
בינוני /
חלבי /
קמח
פאי קליל וכייפי שממלא את כל הבית בריח טופי משגע

כמות-10 מיני פאי.

מצרכים לבסיס הפאי :

כוס ורבע קמח

רבע כוס סוכר

ביצה רבע כוס שמן

למלית הפאי:

90 מ”ל שמנת מתוקה

125 גרם  סוכר

75 גרם אגוזי לוז קלויים חתוכים גס

½75 גרם  אגוזי מלך קלויים חתוכים גס

הוראות הכנה :

לבסיס הפאי :

לשמן ולחמם את מכשיר המולטיקייק, לערבב את החומרים לבסיס הפאי לתערובת אחידה 

ולרדד על משטח מקומח את הבצק לעובי של 1 ס”מ. לקרוץ עיגולי שיתאימו לגודל התבנית 

(גודל של כוס חד פעמית מתאים) ולהניח במכשיר למשך 3 דק עד שהבצק אפוי למחצה.

 

למלית:

ממיסים סוכר לקרמל במחבת עמוקה וכבדה.

במקביל מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה.

מוסיפים את השמנת לקרמל (זהירות! התערובת תבעבע מאוד). מנמיכים את האש ומבשלים 

עוד 3 דקות תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל טופי חלק וסמיך..

מסירים מהאש ומוסיפים אגוזים

אולי גם יעניין אותך

המשך כאורח

הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.

קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר