לקבלת שירות תיקונים במסגרת האחריות - פנו לאחת המעבדות ברחבי הארץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

נשנוש כרובית וברוקולי

icakeadmin

00:10 /
קל /
פרווה /
קמח
כתוספת ירקות חמימה לארוחה או כחטיף בריא בכלום קלוריות: פרחי כרובית וברוקולי פריכים בתיבול מפתיע, שאי אפשר להפסיק לנשנש

מצרכים-
1 כרובית טריה מפורקת לפרחים
1 ברוקולי טרי מפורק לפרחים
תרסיס שמן
1 שן שום כתובה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם

מומלץ להגיש עם אבקת מרק עוף
מבשלים את פרחי הכרובית והברוקולי במים עם כף מלח כ-חמש דקות.
לסנן היטב, לקרר כמה דקות.
להעביר את פרחי הברוקולי והכרובית לקערה גדולה, לרסס בשמן, לשים את
התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי והכרובית
ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן .
לחמם את הנוטריפריי מראש ל180 מעלות ולהכניס כל פעם למחצית
מהתערובת לכ-12 דקות. כל כמה דקות רצוי לערבב.

את המנה מומלץ להגיש עם טחינה ירוקה וזה מושלם.

אולי גם יעניין אותך

המשך כאורח

הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.

קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר