לקבלת שירות תיקונים במסגרת האחריות - פנו לאחת המעבדות ברחבי הארץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

קייקפופס בציפוי שוקולד וסוכריות

icakeadmin

קל /
חלבי /
קמח
מתכון לקייקפופס בציפוי שוקולד וסוכריות

מצרכים:

3 ביצים

חצי כוס סוכר + שתי כפות

שקית וחצי סוכר וניל

חצי כוס שמן

125 מל שמנת מתוקה

40  גרם אינסטנט פודינג וניל

כוס קמח תופח

*הכוס מדידה בגודל כוס חד”פ

לציפוי שוקולד חלב וסוכריות

300 גרם שוקולד חלב

150 מל שמנת

סוכריות לקישוט

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל כשלוש דקות עד שהמרקם נוזלי ואוורירי.

מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת ולבסוף את הפודינג והקמח לערבוב קצר רק עד לאיחוד.

מעבירים את הבלילה אל מכשיר המולטיקייק כאשר הוא כבר חם ומשומן לחמש דקות אפייה .

*משמנים את התבנית כל פעם מחדש לפני כל סיבוב.

ממיסים את שוקולד החלב והשמנת ומערבבים לגנאש מבריק.

תוקעים מקל אחד בכל קייקפופס וטובלים בגנאש השוקולד, מקשטים לבסוף בסוכריות.

אולי גם יעניין אותך

המשך כאורח

הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.

קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר