לקבלת שירות תיקונים במסגרת האחריות - פנו לאחת המעבדות ברחבי הארץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כנאפה משודרג ומושחת

icakeadmin

00:10 /
קל /
חלבי /
קמח
טוב כנאפה בפני עצמו זה דבר מושחת, אבל אם אפשר להשחית אותו עוד יותר ולהוסיף לו שוקולד אז ברור שנאמר כן

.

כמות ליחידה אחת במגש פיצה

מרכיבים:

150 גרם שערות קדאיף

 200 גרם גבינת ריקוטה 5%

100 גרם חמאה מומסת

לסירופ סוכר:

3\2 כוס סוכר עם 2\1 כוס מים, כפית מי ורדים מרתיחים לרתיחה קלה ומצננים

50 גרם שוקולד לבן

2 כפות שמנת מתוקה

100 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה :

מערבבים שערות קדאיף עם החמאה המומסת ומפרידים שערות.

מערבבים את גבינת הריקוטה לריכוך.

מחממים את המכשיר ומשמנים אותו.

ממיסים את השמנת והשוקולד הלבן .

שמים מחצית מהשערות על התבנית התחתונה ומעל שמים את הגבינה ומחצית מהשוקולד 

סוגרים במחצית השניה של שערות הקדאיף. ומחממים 14 דקות

הופכים במרית לצד שני ומחממים 4 דקות נוספות.

יוצקים מעל את הסירופ סוכר הקר ומפזרים מהשוקולד הלבן שנותר ומשברי הפיסטוק.

וזהו בתאבון

אולי גם יעניין אותך

המשך כאורח

הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.

קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר