לקבלת שירות תיקונים במסגרת האחריות - פנו לאחת המעבדות ברחבי הארץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

דג – פיש אנד צ’יפס

icakeadmin

00:15 /
בינוני /
פרווה /
קמח
תכון מפורט להכנת פיש אנד צ'יפס מושלם בבית שיוצא כמו של המסעדות!

רכיבים-
1 קילו- ארבע חתיכות פילה של דג לבן טרי בלי עור )לוקוס\ בקלה )קוד(\
מוסר\ דניס\ אמנון(
מלח
פלפל שחור טחון
2/1 כוס קמח לבן
1 ביצה L טרופה
2 כוסות פנקו מתובל
לימון, להגשה

מתבלים את הדג במלח ופלפל משני צדדיו.
מניחים קמח, ביצה ופנקו בשלוש קערות.
מצפים את הדגים בקמח, אחר כך בביצה, ולבסוף בפנקו.
מחממים מראש את מכשיר הנוטריפריי ל-170 מעלות ומסדרים שניים מהדגים
בסלסלת הטיגון האווירית.
מבשלים למשך 12-10 דקות, בכחצי הדרך הופכים את הדג בתוך המכשיר
בעדינות.
מבשלים את שני הדגים הנוספים.
מגישים עם לימון ורוטב שאוהבים )אנחנו ממליצים על טרטר(.

אולי גם יעניין אותך

המשך כאורח

הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.

קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר