מולטיקייק® פלוס – המכשיר המקורי מבית iCake
₪369.00
מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס סוכר + שתי כפות
שקית וחצי סוכר וניל
חצי כוס שמן
125 מל שמנת מתוקה
40 גרם אינסטנט פודינג וניל
כוס קמח תופח
*הכוס מדידה בגודל כוס חד”פ
לציפוי שוקולד חלב וסוכריות
300 גרם שוקולד חלב
150 מל שמנת
סוכריות לקישוט
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל כשלוש דקות עד שהמרקם נוזלי ואוורירי.
מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת ולבסוף את הפודינג והקמח לערבוב קצר רק עד לאיחוד.
מעבירים את הבלילה אל מכשיר המולטיקייק כאשר הוא כבר חם ומשומן לחמש דקות אפייה .
*משמנים את התבנית כל פעם מחדש לפני כל סיבוב.
ממיסים את שוקולד החלב והשמנת ומערבבים לגנאש מבריק.
תוקעים מקל אחד בכל קייקפופס וטובלים בגנאש השוקולד, מקשטים לבסוף בסוכריות.
הזן כתובת מייל לשליחת קבלה.
קניה כאורח אינה מאפשרת לצפות בהיסטוריית קניות ובשמירת מועדפים, מומלץ להירשם לאתר